Accelereaza-ti emotiile alaturi de noi!

Daca vrei sa incerci un sport extrem sau adrenalina este pentru tine deja un mod de viata, iti oferim sansa unor experiente unice, in conditii de siguranta maxima, alaturi de profesionisti pasionati de ceea ce fac.

Noi garantam sa iti punem sangele in miscare, tu trebuie doar sa alegi cum: salt cu parasuta, zbor cu parapanta, zbor cu paramotorul, zbor cu balonul cu aer cald, rafting, coarda elastica, canyoning sau via ferrata.

Mai mult, organizam in mod constant si cursuri de supravietuire cu unul dintre cei mai experimentati sportivi din Romania.

Oricare ar fi sportul de aventura care te atrage, il poti practica alaturi de noi, in toata tara. Iti asiguram instructori experimentati, traseele cele mai sigure si foarte multa distractie si adrenalina.

Salturi cu parasuta in tandem
Salt cu parasuta

Saltul cu parasuta este o experienta inedita. Iar daca nu esti licentiat ca parasutist, dar iti doresti sa traiesti emotii intense, saltul in tandem (impreuna cu un instructor parasutist) este cea mai potrivita alternativa. Vino si convinge-te!

afla mai multe
Zbor cu parapanta
Zbor cu parapanta

Zborul liber cu parapanta nu se compara cu zborul cu alte aparate. Bucura-te de libertate deplina si savureaza suieratul vantului in urechi! Vei face acest lucru impreuna cu un pilot instructor experimentat.

afla mai multe
zbor cu balonul
Zbor cu balonul

Balonul cu aer cald este un altfel de aparat de zbor, care-ti permite, la propriu, sa te lasi dus de vant. Iar senzatiile pe care le vei experimenta nu pot fi exprimate in cuvinte. Un alt orizont si o atmosfera cu totul si cu totul aparte.

afla mai multe
Tandem-Paramotor
Zbor cu paramotorul

Paramotorul este o parapanta propulsata de un motor, ce zboara în conditii de inalta siguranta. Zborul cu paramotorul poate fi practicat deopotriva in zonele de deal, munte si campie. Indiferent de varsta sau pregatire fizica, hai sa-ti iei doza de adrenalina!

afla mai multe
Canyoning Romania
Canyoning

Canyoningul este o activitate cu totul speciala ce foloseste o varietate mare de tehnici outdoor precum sarituri, alpinism, rapel sau inot si care necesita multa energie. Vino sa vezi locuri pe care nu ti-ai imaginat ca le poti parcurge!

afla mai multe
daniel pisica
Tehnici de supravietuire

Invata de la cei mai buni! Testeaza-ti rezistenta si abilitatile pe parcursul unui curs intensiv intr-o tabara de supravietuire. Daniel Pisica va fi mentorul tau, de la care vei invata mult mai mult decat regulile de baza! Nu stii cine este Daniel Pisica?

afla mai multe
Via ferrata
Via ferrata

Via ferrata nu reprezinta altceva decat traseele montane prin zone de stancarie prevazute cu cabluri, scari si poduri metalice. Nu ai niciun motiv de ingrijorare in privinta caderii pentru ca esti asigurat pe toata durata traseului!

afla mai multe
rafting-romania
Rafting

Rafting si whitewater rafting (vaslirea pe ape repezi) sunt sporturi acvatice outdoor si presupun coborarea pe rauri repezi de munte, cu barci pneumatice, in echipe de pana la 12 persoane. Descopera aventura impreuna cu noi!

afla mai multe
bungee jumping
Bungee Jumping (coarda elastica)

Bungee jumping sau saritura cu coarda elastica se numara printre cele cele mai spectaculoase sporturi extreme: o cadere in gol de la o inăltime de zeci de metri. Cantitate maxima de adrenalina in interval minim de timp!

afla mai multe
Bungee Jumping (coarda elastica)
2017-09-10 09.39.25

Fie ca vorbim de prieteni vechi, fosti colegi de scoala sau chiar de serviciu, avem pregatite pentru voi o multime de activitati: trasee montane, rafting sau kayaking, canyoning, ture cu biciclete, catarare sau zbor.

afla mai multe

Cele mai recente aventuri ale noastre

Ne gasesti si pe Facebook.
Fii fanul nostru!