Ture de zbor cu parapanta

Nu e un secret: dintre toate activitatile pe care le practicam, zborul liber ne-a schimbat stilul de viata. Daca esti pilot, vei intelege ce vrem sa spunem. De la privit cerul prin fereastra biroului, la pregatit cu minutiozitate  iesiri de cateva zile la zbor, pana la neglijarea altor activitati cotidiene, ne-am transformat treptat in dependenti de zbor. Intram in sevraj daca trec doua saptamani fara zburam si ni se dilata pupilele in momentul in care strangem o termica turbulenta.

Daca esti la fel ca noi, alatura-te unei ture de zbor. Iti vom arata cele mai spectaculoase zone de zbor din Romania, vom centra termice impreuna, vom pleca la distanta si, la sfarsitul zilei, vom bea o bere rece langa un foc de tabara. 

Nu trebuie decat sa fii un pilot licentiat. In cazul in care nu iti poti aduce cu tine echipamentul de zbor, iti vom imprumuta noi unul, tinand cont de experienta si cunostintele tale. Acoperim aspectele logistice (recuperare, somn, masa), astfel incat tu sa te poti concentra la un singur lucru: zborul vietii tale.

 

Toate activitatile noastre sunt practicate sub indrumarea sau impreuna cu echipele noastre de profesionisti – piloti, instructori sau ghizi licentiati.

Pentru mai multe detalii, rezervari si preturi, contacteaza-ne!