Salt cu parasuta

Salturi cu parasuta in tandem

Un salt in gol de la 3-4000 metri nu este pentru oricine. Sau este?

Parasutismul face parte din categoria sporturilor aeronautice extreme care nu pot fi practicate fara cursuri specializate.

Pentru toti cei care doresc sa experimenteze senzatia saltului si zborul cu parasuta, dar nu sunt licentiati ca parasutisti, saltul in tandem este cea mai simpla alternativa.

Saltul in tandem se face fixat de un instructor profesionist cu o vasta experienta.

Saltul se face de la aproximativ 4000 de metri si include o cadere libera de 30 secunde pana la 1 minut inainte ca instructorul sa deschida parasuta. Dupa deschiderea parasutei aceasta poate fi pilotata si de catre voi, insa instructorul ramane in controlul parasutei, si deci sunteti permanent in siguranta totala.

Saltul in tandem poate fi doar primul pas in acest sport, pentru ca experienta plina de adrenalina va poate convinge sa faceti din parasutism un mod de viata.

Cursuri de parasutism

Daca ai decis ca vrei sa te licentiezi ca parasutist, trebuie sa urmezi un curs care consta atat in pregătire teoretica, cat si salturi sub supravegherea unor instructori. Alaturi de noi poti opta pentru una din variantele de instruire: cadere libera accelerata (AFF) sau salturi cu deschidere automata (Static Line) si vei beneficia de experienta unor instructori cu licenta internationala și nationala și metode de antrenament aliniate celor mai noi tendinte din acest sport.

Toate activitatile noastre sunt practicate sub indrumarea sau impreuna cu echipele noastre de profesionisti – piloti, instructori sau ghizi licentiati.

Pentru mai multe detalii, rezervari si preturi, contacteaza-ne!