Zbor cu parapanta

Zbor cu parapanta

Zborul cu parapanta este despre pace si liniste

Zborul liber cu parapanta nu se compara cu alte aparate de zbor. Bucura-te de libertate deplina si savureaza suieratul vantului in urechi. Vei face acest lucru impreuna cu un pilot instructor experimentat.

Pentru zborul de agrement este folosita o parapanta tandem, special conceputa pentru doua persoane in care un instructor piloteaza parapanta, iar pasagerul se bucura de placerea zborului. Atat pilotul cat si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Saltul in tandem se face fixat de un instructor profesionist cu o vasta experienta.

Pentru zborul cu parapanta in tandem nu exista restrictii de varsta si nici nu este nevoie de o pregatire speciala ci doar de un minim de conditie fizica (pentru a putea alerga cativa metri) necesara decolarii parapantei de pe sol. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile pilotului. Zborul cu parapanta este despre pace si liniste si cum nu necesita mari abilitati sportive si fizice, poti savura zborul liber ore intregi.

Daca doresti, pilotul iti poate oferi elemente de zbor acrobatice si poti pilota chiar si tu parapanta. Echipamentele certificate si omologate (aripa, seleta, parasuta de rezerva si casca) iti sunt puse la dispozitie de catre piloti pentru un zbor cat mai placut.

Cursuri de zbor cu parapanta

Daca zborul in tandem te-a convins sa te apuci de acest sport, te asteptam sa te inscrii la cursurile noastre. Cursul de zbor este impartit in doua mari sectiuni, o parte teoretica si una practica si este deschis oricui cu varsta peste 14 ani.

Toate activitatile noastre sunt practicate sub indrumarea sau impreuna cu echipele noastre de profesionisti – piloti, instructori sau ghizi licentiati.

Pentru mai multe detalii, rezervari si preturi, contacteaza-ne!